Avhopp i styrelsen

Hej kära medlemmar!
Tyvärr måste styrelsen komma med det tråkiga beskedet att vår ordförande Susanna Rockner och ledamot Sara Åkerlind Johansson har avgått pga personliga skäl.
Detta gör att styrelsen är utan ordförande och att det saknas en ledamot. Vi behöver därför ha ett fyllnadsval och det kommer vi ha den 24:e augusti på Solvalla, i samband med vår utställning på Djurens Helg. Separat inbjudan samt dagordning kommer.
Valberedningen behöver ha hjälp att få nomineringar till posten för ordförande samt en ledamot.
Vet du någon som kan axla ansvaret och vara föreningens ansikte utåt? Det är en fördel om personen har erfarenhet av styrelseuppdrag sedan innan. Hör av dig till valberedningen, Sara Margareta Flykt och Maria Ohlsson på valberedning@hamsterforeningen.se
Styrelsen kommer fortsätta att jobba framåt för föreningen och våra medlemmar så allt ska bli så bra som möjligt. Om ni har några funderingar eller frågor så kontakta oss gärna på våran styrelsemejl - styrelsenshf@hamsterforeningen.se