Onlineutställning Valborgsspecial!

Välkommen att anmäla dina djur till årets första utställning! Den kommer att bli officiell och virtuell i både standardklass och petklass. Instruktioner om vad som ska skickas in i de respektive klasserna kommer.

Sista dag att anmäla är den 25 mars och inom en vecka efter det kommer katalogen att skickas ut till alla anmälda. Bilderna och filmerna ska vara inskickade senast den 10 april, och det är den dagen som gäller för vilken klass djuren hamnar i. Sista dag att betala ärden 28 mars.

Bilderna och filmerna ska vara tagna mellan den 13 mars och den 10 april. Tänk på att om du har ett djur som precis blir junior till den 10 april, fota och filma så sent som möjligt så att djuret är rätt ålder för klassen på det som skickas in till bedömning.
Resultaten kommer att läggas ut den 1 maj. Rosetter kommer att skickas ut till de som blir placerade.

Tänk på att registrera dina djur i god tid! Djuren måste ligga inne i systemet för att resultaten ska synas i stamboken! Är de Under registrering när resultaten förs in kommer resultaten inte att synas.

Du måste vara medlem i föreningen från och med din andra utställning. Du får alltså provställa en gång. Djur som är med i standardklass måste dock vara registrerade i SHF, även om du inte är medlem.

Domare:
Gerbil standard - Sara Eklund