logoshf

Digitala möten nästa vecka

Kom ihåg att anmäla dig till de digitala mötena som är nästa vecka!

Har du gerbiler och vill vara med på gerbilsektionens aktiviteter? Vi träffas online och planerar för vad som kommer att gå att genomföra digitalt. Eventuellt kommer vi att köra en testomgång med gerbilracetävling och då kommer jag att skicka ut mera information om vad du behöver ha till hands för att kunna delta med dina gerbiler. Vi kommer också att starta upp en konstnärsgerbiltävling!
Dag: Måndag 19 april
Tid: Kl. 19-20

Är du intresserad av uppfödning, men ännu inte registrerad uppfödare? Är du uppfödare och har många bra erfarenheter att dela med dig av? Då är det här mötet för dig! Vi träffas online och tar upp det ni vill prata om.
Dag: Tisdag 20 april
Tid:  Kl. 19-20

Anmäl dig på http://nta.proofx.se/6PSAzupyPlalhRsRn912SH/ senast den 16 april. Jag kommer att skicka ut länkarna och mera information om hur man ansluter till Zoommötet innan respektive möte.

Medlemsservice/Veronica

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter