2016

En av de bättre böckerna om man vill lära sig mer om guldhamstrar, Hamster Lopaedia (2002), finns nu till salu via SHF i begränsad upplaga. Böckerna är lätt begagnade, men i fint skick. De är på engelska och du kan läsa om allt från skötsel och hälsa till utställning och färglära. Boken har  174 sidor och är i pocketformat. ISBN: 1860542468

Pris: 350 kr/st inkl. frakt.

Kontakta Linda Kaufeldt om du vill beställa en.

Finns endast ett fåtal kvar.

Etiketter: hamster lopaedia

Vid import av guldhamster finns inga karantänskrav från och med 1/6-2016. Läs mer under Import.

Läs hela inlägget »

Nu kan ni se våra kommande utställningar.
Kolla in kalendern!

Vår huvudsponsor:

Föreningen grundades 1982 av en grupp hamsteruppfödare.
Svenska Hamsterföreningen är en föreningen för dig som har guldhamster, dvärghamster eller gerbil och vill träffa likasinnade och gå på utställningar.

Alla som tycker om hamstrar och gerbiler är välkomna som medlemmar! SHF värnar om de olika hamster- och gerbilarterna och vill sprida kunskap om deras skötsel, utfodring och uppfödning. För närvarande saluförs fem hamsterarter och en art av gerbil (ökenråtta) i Sverige.