Stamboken

För dig som är medlem i SHF finns vår Stambok, som du kan se online.

Där kan du se samtliga hamstrars och gerbilers stamtavlor som är registrerade i SHF och du hittar all information om dessa djur där. Detta är en stor tillgång för dig som avlar, då du kan se släktskapet mellan djuren så långt bak som stamtavlorna sträcker sig. Det är här som alla dina registrerade djur hamnar.

Stamboken Helår (1/1 - 31/12) (Ett djurslag ingår) 150 kr
Extra djurslag 25 kr

Efter 1/7 gäller följande priser:

Stamboken Halvår (efter 1/7) (Ett djurslag ingår)   100 kr
Extra djurslag 25 kr

Innan du får tillgång till stamboken måste en betalning vara registrerad.

Betalning görs till
SHF:s PG 77 70 01-9 eller
SHFs Swish: 123 047 322 3
(OBS! Med Swish måste du lägga till 2 kr per betalning).

Uppge namn, ärende och medlemsnummer på betalningen, så att vi kan koppla den till din ansökan.

Anmälan om att få tillgång till Stamboken:

• Ett djurslag ingår i avgiften. 25 kr tillkommer för varje extra djurslag du väljer.